Sectoren

BRE-EFX levert connectiviteit in alle zakelijke sectoren

Connectiviteit voor organisaties actief in zorg, telecom, zakelijke markt, onderwijs en aan de overheid.

BRE-EFX levert al meer dan 15 jaar connectiviteit aan organisaties in de zorg, telecom,  zakelijke  markt en de overheid. Hoewel BRE-EFX zich met het eigen netwerk hoofdzakelijk richt op organisaties in de regio Brabant is connectiviteit via partnernetwerken in geheel Nederland en zelfs daarbuiten mogelijk.

Zorg

Zorginstellingen kunnen niet zonder IT en betrouwbare connectiviteit is een must om zorgverlening (ook op afstand) mogelijk te maken. Werknemers in de zorg moeten 24×7 toegang tot informatiesystemen hebben. Uitval kan desastreuze gevolgen hebben voor cliënten  afhankelijk van die zorg, redundantie is van groot belang. Datatransport via het ethernet protocol levert de gewenste betrouwbaarheid en veiligheid.

BRE-EFX weet als geen ander welke eisen zorginstellingen op het gebied van connectiviteit stellen. En wij zijn NEN7510 gecertificeerd!

Bekijk nu onze bijdrage aan de Regionale Zorginfrastructuur

Telecom

BRE-EFX kan ook fungeren als connectiviteitspartner voor een telecomaanbieder, want BRE-EFX beschikt over een fijn vertakt glasvezelnetwerk in de regio Eindhoven. Via het netwerk zijn snelle en betrouwbare verbindingen te maken door telecompartijen en hun klanten als onderwijsinstellingen, overheidsdiensten, zorginstellingen, bedrijven en industrieterreinen. Veel telecomgerelateerde bedrijven hebben al een aansluiting op het netwerk van BRE-EFX.

Zakelijke markt

BRE-EFX levert dark fibers (onbelichte vezels die u naar eigen wens kunt belichten) en ethernetverbindingen (belichte vezels met snelheden tot wel 10Gbps of zelfs meer). Tevens krijgt u de keuze tussen een groot zakelijk (FttB) en klein zakelijk (FttH) aanbod.

Via de digitale marktplaats van BRE-EFX heeft u in de regio Brabant toegang tot vele dienstenaanbieders. En krijgt u toegang tot online diensten zoals bijvoorbeeld internet, Office365, VoIP en VPN-verbindingen voor veilige communicatie. De persoonlijke aandacht in combinatie met maatwerkoplossingen maakt BRE-EFX een geliefde partner voor bedrijven.

Overheid

Onze samenleving digitaliseert in een hoog tempo wat betekent dat overheidsdiensten in toenemende mate behoefte hebben aan betrouwbare connectiviteit om de publieke taken naar behoren te kunnen uitvoeren. Communicatie vanuit de overheid met de burger verloopt meer en meer digitaal. Ook voor dienstverlening op afstand, waarbij een burger via een videoverbinding in contact staat met een ambtenaar is een betrouwbare verbinding vereist.

BRE-EFX weet welke eisen overheidsinstellingen aan connectiviteit stellen. Zo is Gemeente Eindhoven als aandeelhouder betrokken bij BRE-EFX en wordt samen gewerkt aan oplossingen om aan de wensen van de digitale samenleving te voldoen.  Zo heeft BRE-EFX alle verkeersregelinstallaties van Gemeente Eindhoven op het glasvezelnetwerk aangesloten. Het resultaat is een autonoom functionerende verkeersregelinstallatie die Gemeente Eindhoven inzicht biedt in de actuele verkeersstromen en die elk moment kan worden aangepast.

Onderwijs

Onderwijsinstellingen kunnen niet zonder connectiviteit. We zien steeds meer toepassingen, zoals onderwijs op afstand  en vanaf thuis via videoverbindingen in HD, waar een goede connectiviteit voor vereist is. Vanuit de onderwijsinstellingen maken dagelijks honderden leerlingen en studenten tegelijkertijd gebruik van het internet. Daarbij komt dat onderwijsinstellingen, studenten en leerlingen in toenemende mate afhankelijk zijn van clouddiensten.
Elke aangesloten onderwijslocatie is geholpen bij een eigen glasvezelaansluiting met de bandbreedte die in overleg wordt bepaald. Hierdoor kan een stabiele en snelle verbinding worden gegarandeerd. Ook dedicated koppelingen met bijvoorbeeld bekende dienstenaanbieders behoren tot het dienstenpakket van BRE-EFX.

BRE-EFX levert connectiviteit voor een groot aantal locaties van vele onderwijsinstellingen (van basisonderwijs, middelbaar onderwijs, beroepsonderwijs tot universiteiten) in de regio Brabant. Voor het koppelen van verschillende vestigingen is BRE-EFX uw betrouwbare partner.

Waarom kiest u voor BRE-EFX als partner voor glasvezel, ethernet, patching of co-locatie?

BRE-EFX is in 2004 gestart met het aanbieden van glasvezelnetwerk in de regio Eindhoven. Sinds die tijd heeft BRE-EFX veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van connectiviteit.

BRE-EFX is een gezamenlijk initiatief van organisaties uit de sectoren overheid, zorg, onderwijs, woningcorporaties en bedrijfsleven. Deze aandeelhouders streven naar betrouwbare connectiviteit in de regio Brabant, zonder winstdoelstellingen centraal te stellen.

BRE-EFX is specialist op het gebied van glasvezelaansluitingen. Of het nu een Dark Fiber of een Ethernetverbinding betreft. De gewenste connectiviteit bepaalt wat uw wensen zijn die we graag samen met u invullen.

BRE-EFX geeft onafhankelijk advies bij het afnemen van een verbinding, waarna u zelf de dienstenleveranciers kunt selecteren. Indien nodig werkt BRE-EFX samen met partners om tot de beste oplossing te komen.

BRE-EFX maakt – indien mogelijk – gebruik van partnernetwerken. Zo voorkomen we dat u onnodig extra kosten maakt bij de aanleg van glasvezel.

BRE-EFX beschikt over een open netwerk in de regio Brabant waar alle instellingen en bedrijven gebruik van kunnen maken. U dus ook!

BRE-EFX gebruikt eigen glasvezelverbindingen waarna u zelf de keuze maakt voor een dienstenaanbieder. U bent wat ons betreft nooit gebonden aan een bepaalde aanbieder. Bijkomend voordeel: u kunt zonder overstapkosten voor de verbinding te allen tijde wisselen van dienstenleverancier.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of interesse in een aanbieding vult u dan uw gegevens hier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!