Bekijk nu onze bijdrage aan de Regionale Zorginfrastructuur

BRE-EFX biedt de verbindingen

Kwetsbare burgers doen in toenemende mate een beroep op mantelzorgers, het informele netwerk en zorgprofessionals. Het wordt steeds meer van belang dat de verzorgenden samenwerken, zodat zij gebruik kunnen maken van elkaars kracht. Essentieel voor een goede samenwerking zijn de juiste middelen; voor het delen van informatie met de juiste stakeholder op het juiste moment denken we bij BRE-EFX aan verbindingen die technisch optimaal werken en veilig zijn. Dit kan versleuteld over het internet, maar idealiter heb je hiervoor een rechtstreekse verbinding tussen locaties. Afhankelijk van de behoefte aan veiligheid wordt de keuze gemaakt om wel of juist niet gebruik te maken van het internet.

Samen met onze partners

En juist het leveren van die veilige en betrouwbare verbindingen is één van de sterkten van BRE-EFX. Onder regie van Coöperatie Slimmer Leven heeft BRE-EFX met de partners in de Brainport-regio RZCC en Centrale24 meegedaan aan het project ‘Regionale Zorginfrastructuur’ met als doel het organiseren en implementeren van nieuwe dienstverleningsconcepten. Hierbij worden de veilige en betrouwbare verbindingen geleverd door BRE-EFX, verzorgt RZCC de informatie-uitwisseling en is Centrale24 de gezamenlijke dienstencentrale.

Regio Deal - RZCC

Regio Deal - Centrale24

Neem contact met ons op

Heeft u na het zien van de video’s vragen? Of wilt u weten hoe uw organisatie gebruik kan maken van deze nieuwe dienstverlenings?

Neem dan contact met ons op. Wij gaan de uitdaging graag aan.