Projecten

Met als thema: ‘aansluiten op klantvraag’

BRE-EFX zet zich graag in voor speciale verzoeken

Regionale Zorginfrastructuur

Onder regie van Coöperatie Slimmer Leven heeft BRE-EFX met de partners in de Brainport-regio RZCC en Centrale24 meegedaan aan het project ‘Regionale Zorginfrastructuur’ met als doel het organiseren en implementeren van nieuwe dienstverleningsconcepten. Hierbij worden de veilige en betrouwbare verbindingen geleverd door BRE-EFX, verzorgt RZCC de informatie-uitwisseling en is Centrale24 de gezamenlijke dienstencentrale.

Bekijk de video’s over het project.

Brainport Industries Campus

De hightech maakindustrie kan natuurlijk niet zonder goede glasvezelverbinding. BRE-EFX is de ideale partner voor connectiviteit. Ook op BIC.

Heeft uw bedrijf meerdere werklocaties die u met elkaar wilt verbinden? Of is een verbinding met een datacenter belangrijk? Of zoekt u eigenlijk alleen een goede internetverbinding? BRE-EFX verzorgt als specialist alle soorten verbindingen. U bepaalt zelf hoe u deze inzet. Wij regelen het voor u, desgewenst tot in uw ruimte op BIC. Ons glasvezelnetwerk op Brainport Industries Campus is volledig redundant; door ontsluiting via twee volledig gescheiden routes kunnen wij optimale beschikbaarheid garanderen. Daarnaast heeft u met een aansluiting op BRE-EXF toegang tot vele dienstenaanbieders. U bent vrij in uw keuze, nu en in de toekomst. U kunt dus gemakkelijk te allen tijde overstappen naar een andere aanbieder van bijv. internet, kantoorautomatisering of telefonie.

ETGlas

Zoekt u een dark fiber tussen Eindhoven en Tilburg? Onder de merknaam ETGlas zijn de 5 netwerken van BRE-EFX, Breedband Tilburg, Brofiber, Kempenglas en Midden-BrabantGlas gekoppeld. Met deze dienst maken wij voor u een optisch glasvezelpaar (dark fiber) beschikbaar tussen de twee locaties en zet u de eerste stap naar veilige, stabiele en snelle communicatie binnen en buiten uw bedrijf.
Om data over de dark fiber te transporteren is stap 2 dat u voor de belichting gebruik maakt van uw eigen apparatuur.U zorgt dus zelf het optische signaal dat de data door de glasvezel transporteert en u bent zelf verantwoordelijk voor de benodigde netwerk- en transmissieapparatuur en de instelling daarvan. De transmissieapparatuur moet wel voldoen aan randvoorwaarden die wij met u overleggen. U bepaalt end-to-end uw eigen netwerkarchitectuur; uw bedrijfs(kritische)applicaties bepalen de benodigde bandbreedtes.
BRE-EFX begeleidt u graag bij het vertalen van uw behoefte naar de vereisten van uw verbindingen en het ontwerpen van een oplossing voor uw complete connectiviteit die optimaal past bij uw wensen. Indien u dit wenst, kunt u dit ook combineren met ethernetdiensten en apparatuur van BRE-EFX.

Neem contact met ons op

Voor vragen kunt u contact opnemen via het formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!