Partner worden

Wordt onderdeel van ons bruisend ecosysteem van dienstenaanbieders, netwerken, instellingen en bedrijven.

Biedt uw diensten aan met de hoogst mogelijke garanties en betrouwbaarheid

Bent u een aanbieder van ICT-diensten in de breedste zin van het woord? Via de open en onafhankelijke marktplaats van BRE-EFX  bereikt u als partner vele (non-profit) maatschappelijke organisaties in de zorg en het onderwijs, de overheid, bedrijven en bedrijventerreinen, met de hoogst mogelijke garanties en zeer hoge betrouwbaarheid. 

U kunt daarnaast rechtstreeks verbinding maken met andere dienstenaanbieders, mondiale cloudaanbieders of naar datacenters in de regio en daarbuiten. Via partnernetwerken bieden we verbindingen aan naar alle datacenters in de Benelux.

Koppel op de BRE-EFX marktplaats en u biedt uw klanten uw diensten aan met een lage latency en zeer hoge betrouwbaarheid.

Of connecteer rechtstreeks met andere dienstenaanbieders. Een partner van BRE/EFX kan  ook rechtstreeks worden verbonden met alle bekende mondiale cloudaanbieders, zoals Google Cloud, Microsoft Azure en Amazon Web Services (AWS).

Via het BRE/EFX knooppunt  maakt u verbinding naar datacenters in de regio en via partnernetwerken tevens rechtstreeks naar alle datacenters in de Benelux. BRE/EFX bereikt rechtstreeks een groot aantal verglaasde bedrijventerreinen en glasvezelringen in de regio. Als partner vindt u daar uw (potentiële) klanten. 

Neem contact met ons op

Voor vragen kunt u contact opnemen via het formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!