We hebben veel tijd gestoken in de juiste technische voorzieningen. Niet alleen redundantie is gewaarborgd, ook de ruimte met daarin onze kasten voldoet aan alle vereiste veiligheidsvoorschriften.

Iedere kast is voorzien van koeling en blussing. Koeling en elektriciteit is geborgd door dubbel uitgevoerde systemen en no-break installatie. In het gehele pand en in het speciaal in Zaal 1 zijn camera’s aanwezig waarmee we de veiligheid van uw apparatuur nog verder vergroten. Uiteraard wordt met de grootste zorg en respect voor privacy omgegaan met camerabeelden.

Onze kasten
Als u housing diensten afneemt, is inmiddels uw kast (of deel daarvan) gereserveerd in Zaal 1. Er zijn twee gedeelde kasten waarin het huren van kastruimte vanaf 2HE mogelijk is.

Eén van onze klanten over de voorzieningen in Zaal 1: “Ik ben aangenaam verrast, toen ik onze verhuizing kwam voorbereiden bleken de EFX-kasten de Rolls Royce onder de kasten te zijn”. Zelf kunnen we het natuurlijk niet beter verwoorden.

Cijferslot
Al onze kasten zijn voorzien van cijfersloten om problemen met sleuteloverdracht binnen uw organisatie te voorkomen. BRE-EFX heeft ook toegang tot uw kast middels een gecertificeerde master-key; mocht u een kleine wijziging door ons willen laten doorvoeren dan kunt u dit te allen tijde aanvragen.

 

Fotografie: Cynthia Robben – picsforyoufotografie.nl