Wij hechten, net als u, veel waarde aan de veiligheid van uw apparatuur en de aanwezige netwerkverbindingen op onze locatie.

Whitelist
De whitelist die werd gehandhaafd, blijft ook voor de nieuwe locatie leidend. Al onze housing-klanten staan hierop vermeld of zijn inmiddels benaderd om aanvullende gegevens voor de lijst aan te leveren. Door u te plaatsen op de whitelist krijgt u makkelijk en snel toegang tot onze locatie.

Tijdens de verhuisperiode waarin apparatuur van onze klanten nog verspreid is over het LaPlace gebouw en de Prof.Dr.Dorgelolaan gelden tijdelijk andere procedures voor de twee locaties. Voor het LaPlace gebouw verkrijgt u toegang op de bekende wijze (zie ook http://www.efx.nl/toegang/). De toegangsprocedure voor klanten die al apparatuur hebben geplaatst op de Prof.Dr.Dorgelolaan is individueel met hen doorgenomen. Afhankelijk van de diensten die u afneemt, wordt het niveau van toegang tot verschillende ruimtes op de Prof.Dr.Dorgelolaan vooraf ingesteld (bijv. toegang tot Zaal 1 en/of PoP). Hierover ontvangt u later meer informatie.