Redundante verbinding: altijd verbonden

Breedband Regio Eindhoven BV en Eindhoven Fiber Exchange BV (BRE / EFX) zijn voortdurend bezig de kwaliteit van de verbindingen en de beschikbaarheid daarvan te monitoren. Hiermee proberen wij de kans op verstoringen zo veel mogelijk te beperken.

Helaas is de kans op een verstoring nooit volledig uit te bannen. Zoals bekend bevat een telecomverbinding verschillende schakels en deze kunnen verstoord raken, apparatuur kan falen of er kan schade ontstaan door een menselijke fout: denk aan schade door bijvoorbeeld graafwerkzaamheden.

Bij een verstoring handelen wij zo zorgvuldig en proactief mogelijk. Dat betekent dat zodra onze mensen alleen al vermoeden dat er een verstoring is, zij direct handelen. De SLA is in de nieuwe algemene voorwaarden verwerkt zoals verstuurd bij de nieuwe patching & housing contracten. Ook vindt u de algemene voorwaarden op de website.

Redundantie
De impact van een verstoring op uw organisatie kan groot zijn. Daarom heeft u bij ons de mogelijkheid om een redundante verbinding af te nemen, die tot stand wordt gebracht met twee volledig gescheiden verbindingsroutes. Bij verstoring op de ene verbindingsroute wordt uw data over een andere route verstuurd. Verstoring zal daardoor niet leiden tot downtime. U bent gegarandeerd van een optimale beschikbaarheid. Meer weten over redundantie? Computable legt het uit.

Advies
Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen aan een optimale verbinding? Neem dan contact met ons op, we maken graag een afspraak om samen met u de mogelijkheden van een redundante verbinding te onderzoeken.