Met veilige verbindingen tussen Eindhovense NorthC datacenters heeft BRE heeft het al bestaande NorthC datacenter (op de High Tech Campus) en het nieuwe (op  het Goederen Distributie Centrum) NorthC Datacenter met glasvezels redundant verbonden.

Uw voordeel: vanaf medio januari 2024 is het voor u mogelijk om via Breedband Eindhoven (BRE) en Glasvezel Eindhoven (GVE) een rechtstreekse  verbinding op te bouwen naar en ruimte te huren in de nieuwe zogeheten NorthC High Tech Gateway gelegen op het GDC in Eindhoven.
Via BRE en GVE kunt u een aantal eenheden rackspace huren in een gedeelde kast tot en met afname van meerdere eigen hele kasten. Hiermee bereikt u in combinatie met een beveiligde verbinding de zo belangrijke locatie-redundantie, zeker voor uw bedrijf kritische applicaties.
De High Tech Gateway is een voorloper in duurzaamheid: op groene waterstof en gas werkende hybride noodstroomgeneratoren, een koelinstallatie die geen drinkwater gebruikt en is voorbereid voor het uitwisselen restwarmte met andere bedrijven op GDC.