ETGlas

Zoekt u een dark fiber tussen Eindhoven en Tilburg? Onder de merknaam ETGlas zijn de 5 netwerken van BRE-EFX, Breedband Tilburg, Brofiber, Kempenglas en Midden-BrabantGlas gekoppeld. Met deze dienst maken wij voor u een optisch glasvezelpaar (dark fiber) beschikbaar tussen de twee locaties en zet u de eerste stap naar veilige, stabiele en snelle communicatie binnen en buiten uw bedrijf.
Om data over de dark fiber te transporteren is stap 2 dat u voor de belichting gebruik maakt van uw eigen apparatuur.U zorgt dus zelf het optische signaal dat de data door de glasvezel transporteert en u bent zelf verantwoordelijk voor de benodigde netwerk- en transmissieapparatuur en de instelling daarvan. De transmissieapparatuur moet wel voldoen aan randvoorwaarden die wij met u overleggen. U bepaalt end-to-end uw eigen netwerkarchitectuur; uw bedrijfs(kritische)applicaties bepalen de benodigde bandbreedtes.
BRE-EFX begeleidt u graag bij het vertalen van uw behoefte naar de vereisten van uw verbindingen en het ontwerpen van een oplossing voor uw complete connectiviteit die optimaal past bij uw wensen. Indien u dit wenst, kunt u dit ook combineren met ethernetdiensten en apparatuur van BRE-EFX.